Εντυπωσιακή πορεία στο νέο τμήμα του μονοπατιού του Μαινάλου!!!

de13Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πεζοπόρων από ορειβατικούς συλλόγους όλης της Πελοποννήσου και αρκετούς της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μάη 2016 η τέταρτη ορειβατική συνάντηση του Μαινάλου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων. Με την υποστήριξη των Δήμων Τρίπολης και Γορτυνίας, των τοπικών συλλόγων της Πιάνας και Ελάτης, και του συλλόγου επαγγελματιών Βυτίνας, εκπληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό, ο στόχος της προβολής του δικτύου μονοπατιών του Μαινάλου και της ανάγκης για την προστασία και τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος της ορεινής Αρκαδίας.

Με την παρουσία των δημάρχων Τρίπολης Δ. Παυλή και Γορτυνίας Ι.Γιαννόπουλου καθώς επίσης και των προέδρων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης Δ. Γεωργούλη και του ΣΑΟΟ Ν.Δέδε, εγκαινιάστηκε το θαυμάσιο αλλά και ιστορικής σημασίας μονοπάτι από την Πιάνα στο Αρκουδόρεμα, στο Λιμποβίσι έως και την Ελάτη. de15

Οι ορειβάτες απόλαυσαν τα φαράγγια του Ελισσώνα και του Αρκουδορέματος, τα ελατόβρυτα δάση του Κεντρικού Μαινάλου και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της Πιάνας της Ελάτης και της Βυτίνας. Εντυπωσιασμένοι για μια ακόμη φορά από το βουνό του Πάνα έδωσαν την υπόσχεσή τους, να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στην επόμενη ορειβατική συνάντηση, που θα γίνει με την ευκαιρία των εγκαινίων του επόμενου μονοπατιού που ο ΣΑΟΟ και οι εθελοντές των χωριών ήδη σηματοδοτούν.

de20 de19 de18 de17 de16 de15 de14 de13 de12 de11 de6 de7 de8 de9 de10 de5 de4 de3 de2 de1

X