Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας – Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

saooΗ κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων την Κυριακή 24-1-2016 θα συνοδευτεί από μια θαυμάσια πορεία στο ελατοσκέπαστο μονοπάτι των “ Αρκάδων Ποιμένων”. Πρόκειται για μια άριστα χαραγμένη και σηματοδοτημένη διαδρομή από το Βαλτεσινίκο έως τα Λαγκάδια, μήκους περίπου 12 χιλιομέτρων, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με την δουλειά (διασκέδαση) των μελών του ΣΑΟΟ και εθελοντών από τα γύρω χωριά.

 

Ακλουθεί μια απίστευτη πορεία 5 ωρών από Βαλτεσινίκο-Βυζαντινό Παλιόκαστρο- Αγ. Τριάδα-Αλογοβούνι-Γριάς Λιθάρι-Κρυάβρυση-Αετοράχη-Λαγκάδια 950μ σε αρκετά εύκολο ορειβατικό πεδίο που προσφέρεται ακόμα και για αρχάριους ορειβάτες με καλή φυσική κατάσταση και στοιχειώδη χειμερινό εξοπλισμό.
Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα για μικρότερη πορεία 3 ωρών από Βαλτεσινίκο-Κρυάβρυση και από εκεί μετάβαση με το λεωφορείο στα Λαγκάδια.
Απο Κρύα βρύση – Λαγκάδια πορεία 2 ωρών.
Γύρω στις 3:30 μ.μ. θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του μονοπατιού παρουσία του δήμου Γορτυνίας και η κοπή πίτας του ΣΑΟΟ.
Στις πορείες, εκτός από τα μέλη και τους φίλους του ΣΑΟΟ, θα συμμετάσχουν ο ΕΟΣ Αχαρνών και ορειβατικές ομάδες από Πύργο, Σπάρτη και το Θεόκτιστο Γορτυνίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του ΣΑΟΟ, Β. Δεκάζου 9-11 (βραδινές ώρες), τηλ. 2710 234980, e-mail.saoο@otenet.gr, www.saoo.gr.

Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει από την πλατεία Αγ. Βασιλείου στις 9:00 π.μ.

Προυπόθεση συμμετοχής λόγω covid

Λόγω της πανδημίας του Covid19 για την συμμετοχή στις εξορμήσεις με λεωφορείο θα ισχύουν τα εξής:

Για τους ενήλικες:
1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού με εμβολιασμό της δεύτερης δόσης τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν.
2. Πιστοποιητικό νόσησης
3. Αρνητικό Rapid test τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών.
4. Αρνητικό Μοριακό τεστ τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών.

 

Αρνητικά Self – Test δεν γίνονται δεκτά.

Για τους έφηβους:
1. Οι έφηβοι 12 έως 17 ετών μπορούν να επιδείξουν αρνητικό Self – test, αρνητικό Rapid test τελευταίων 48 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ τελευταίων 72 ωρών.

Για τα παιδιά:
1. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν ελεύθερα.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός του λεωφορείου.
Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν διαθέτουν τα παραπάνω πιστοποιητικά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

X