Μαγευτική εξόρμηση στα Αροάνεια!!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

F9Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών & Οικολόγων εξόρμησε την προηγούμενη Κυριακή 27/2/2016 στα Αροάνια και συγκεκριμένα στην στην κορυφή Φράγκα.
Με τις καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες ξεκίνησαν οι 55 ορειβάτες του ΣΑΟΟ προς το συννεφιασμένο οροπέδιο του Φενεού. Λίγο πριν φτάσουμε στα Λυκούρια, επισκεφτήκαμε τις ειδυλλιακές πηγές του Λάδωνος.
Ξεκινήσαμε την πορεία μας από τον μουλαρόδρομο, λίγο μετά τα Λυκούρια, προς το διάσελο που οδηγεί στις κορυφές Κλάπα και Φράγκα. Φτάνοντας στο οροπέδιο της Τριανταφυλλιάς, η ομάδα χωρίστηκε στα δύο. Οι περισσότεροι κατευθύνθηκαν προς την Φράγκα μέσα από, σχεδόν, κάθετο πεδίο. Από την κορυφή η θέα προς τις υπόλοιπες κορυφές των Αροανίων της Ζήρειας και του Μαινάλου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Μετά τις σχετικές φωτογραφίες κορυφής, ακολούθησε από «τα ίδια» κατάβαση προς το οροπέδιο της Τριανταφυλλιάς, και από εκεί, μέσα από δύσβατο αγροτικό δρόμο, καταλήξαμε στον γραφικό οικισμό των Λυκουρίων.
Στο μεταξύ είχε καταφτάσει στα Λυκούρια , από την ίδια διαδρομή, και η μικρότερη ομάδα. Μετά το σχετικό γεύμα, ακολούθησε το καθιερωμένο ορειβατικό γλέντι. Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους τους ορειβάτες και ιδίως για τους νεότερους.

F12 F11 F10 F9 F8 F3 F4 F5 F6 F1 F2 F7

Προυπόθεση συμμετοχής λόγω covid

Λόγω της πανδημίας του Covid19 για την συμμετοχή στις εξορμήσεις με λεωφορείο θα ισχύουν τα εξής:

Για τους ενήλικες:
1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού με εμβολιασμό της δεύτερης δόσης τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν.
2. Πιστοποιητικό νόσησης
3. Αρνητικό Rapid test τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών.
4. Αρνητικό Μοριακό τεστ τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών.

 

Αρνητικά Self – Test δεν γίνονται δεκτά.

Για τους έφηβους:
1. Οι έφηβοι 12 έως 17 ετών μπορούν να επιδείξουν αρνητικό Self – test, αρνητικό Rapid test τελευταίων 48 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ τελευταίων 72 ωρών.

Για τα παιδιά:
1. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν ελεύθερα.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός του λεωφορείου.
Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν διαθέτουν τα παραπάνω πιστοποιητικά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

X