Μαγευτική πορεία στα Πούλιθρα την Κυριακή 1/10!!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Mε μια θαυμάσια και εξόχως αποκαλυπτική εξόρμηση καλωσόρισε ο ΣΑΟΟ τον Οκτώβρη. Την Κυριακή  1η Οκτωβρίου 2017 βρεθήκαμε στην πανέμορφη Νότια Κυνουρία.

Ξεκινήσαμε την πορεία μας από το γραφικό λιμανάκι των Πουλίθρων, και ώς ένα σημείο όλη η ομάδα ακολούθησε την ίδια διαδρομή μέσα από μονοπάτι, δίπλα από την θάλασσα και μέσα σε ελαιώνα. Στη συνέχεια, η μία ομάδα κατευθύνθηκε προς το γραφικό εξωκλήσι του Αγ. Γεωργίου και επέστρεψε από τα ίδια στα Πούλιθρα. Η πολυπληθέστερη ομάδα, πήρε το μονοπάτι προς το οροπέδιο του Πηγαδίου και συνέχισε προς την κορυφή Αφλάουρας. Το τοπίο ήταν εντυπωσιακό! Μυρωδιές, χρώματα, αρώματα και απέραντη θέα προς το Μυρτώο Πέλαγος. Η πορεία ακολουθούσε ανωφερές καλντερίμι, κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια, το οποίο ανίχνευσε και σηματοδότησε το μέλος του Συλλόγου μας Χρήστος Μαρκαντές, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Ο Φωκιανός, οι Σπέτσες, η Σπετσοπούλα, οι ακτές τις Αργολίδας οι συνεχείς δαντελωτές ακτές της Κυνουρίας ήταν ορατές.   Φλισκούνι, ρίγανη, θυμάρι και άλλα αρωματικά φυτά της μεσογειακής γης, μας συντρόφευσαν κατά τη διάρκεια της πορείας. Στη συνέχεια η ομάδα κατέβηκε στον Αη Γιώργη και έπειτα κατευθύνθηκε στα Πούλιθρα. Μπάνιο και γεύμα με εξαιρετικούς ψαρομεζέδες.

Προυπόθεση συμμετοχής λόγω covid

Λόγω της πανδημίας του Covid19 για την συμμετοχή στις εξορμήσεις με λεωφορείο θα ισχύουν τα εξής:

Για τους ενήλικες:
1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού με εμβολιασμό της δεύτερης δόσης τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν.
2. Πιστοποιητικό νόσησης
3. Αρνητικό Rapid test τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών.
4. Αρνητικό Μοριακό τεστ τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών.

 

Αρνητικά Self – Test δεν γίνονται δεκτά.

Για τους έφηβους:
1. Οι έφηβοι 12 έως 17 ετών μπορούν να επιδείξουν αρνητικό Self – test, αρνητικό Rapid test τελευταίων 48 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ τελευταίων 72 ωρών.

Για τα παιδιά:
1. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν ελεύθερα.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός του λεωφορείου.
Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν διαθέτουν τα παραπάνω πιστοποιητικά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

X