Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης του ΣΑΟΟ για την φυσική καλλιέργεια

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων, την Τετάρτη 12-12-12 , με θέμα την Καλλιέργεια με Φυσικό Τρόπο και την επιρροή των Ουρανίων Σωμάτων στα Φυτά.
Πάνω από 80 συμπολίτες μας παρευρέθησαν στην εκδήλωση όπου ο κύριος Καρράς Νικόλαος, (βιοκαλλιεργητής) μας μίλησε με παραστατικό τρόπο (όντας και ερασιτέχνης ηθοποιός στη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης) για τη βιολογική καλλιέργεια και ιδιαίτερα για την «ομοιοδυναμική» καλλιέργεια, μια μέθοδο πρωτοποριακή αλλά με ρίζες στο παρελθόν.
Το μυστικό για μια σωστή καλλιέργεια, όπως μας είπε ο κύριος Καρράς, είναι η παρατήρηση της φύσης και ο πειραματισμός! Εδώ έγινε και η αναφορά για την επιρροή της σελήνης, των πλανητών και των αστερισμών στην ανάπτυξη των φυτών!
Εκτενής αναφορά έγινε στους τρόπους «φυτοπροστασίας» και στη μέθοδο συγκαλλιέργειας, ενώ δόθηκαν και σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια που είχε ετοιμάσει ο ομιλητής!
Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν ερωτήσεις και προσφέρθηκαν εδέσματα και παραδοσιακός χυμός σταφυλιού παραγωγής του Ν. Καρρά!!
Η επόμενη ομιλία του Νίκου Καρρά θα δοθεί το Φεβρουάριο του 2013 στο Λύκειο της Βυτίνας, θα ακολουθήσει σχετική εκδήλωση στην Τεγέα, ενώ ήδη σχεδιάζεται η διήμερη συνάντηση (συνέχεια της προηγούμενης που έγινε το Μάη 2012), που θα γίνει την άνοιξη του 2013, της οποίας διοργανωτής θα είναι ο ΣΑΟΟ.

Προυπόθεση συμμετοχής λόγω covid

Λόγω της πανδημίας του Covid19 για την συμμετοχή στις εξορμήσεις με λεωφορείο θα ισχύουν τα εξής:

Για τους ενήλικες:
1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού με εμβολιασμό της δεύτερης δόσης τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν.
2. Πιστοποιητικό νόσησης
3. Αρνητικό Rapid test τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών.
4. Αρνητικό Μοριακό τεστ τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών.

 

Αρνητικά Self – Test δεν γίνονται δεκτά.

Για τους έφηβους:
1. Οι έφηβοι 12 έως 17 ετών μπορούν να επιδείξουν αρνητικό Self – test, αρνητικό Rapid test τελευταίων 48 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ τελευταίων 72 ωρών.

Για τα παιδιά:
1. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν ελεύθερα.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός του λεωφορείου.
Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν διαθέτουν τα παραπάνω πιστοποιητικά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

X