Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε η νέα ορειβατική περίοδος για το ΣΑΟΟ!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

TS1Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε η νέα ορειβατική περίοδος για το ΣΑΟΟ!
43 ορειβάτες ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 04.10.15 από την Τρίπολη με προορισμό την πανέμορφη Κυνουρία. Στο Άστρος και στον Άγιο Ανδρέα προστέθηκαν στη συντροφιά μας άλλοι δέκα συνορειβάτες και όλοι μαζί ξεκινήσαμε από τη Ρεποντίνα για την Ι.Μ. του Αγ. Γεωργίου Ενδύσσενας, μέσα από χωματόδρομο και μονοπάτι. Μετά από 1 ½ ώρα ανηφορικής πορείας φτάσαμε στην Ι. Μ. Αγ. Γεωργίου. Η θέα προς τον Αργολικό Κόλπο και τις παραλίες της Κυνουρίας ήταν εξαιρετική βοηθούντος και του θαυμάσιου καιρού.
Φτάνοντας στο εγκαταλελειμμένο μοναστήρι, μας περίμενε μια μικρή έκπληξη καθόσον οι φίλοι μας από το Άστρος μάς προσέφεραν τσίπουρο,κρασί, κανελλάδα, αναψυκτικά, σαλάτες, τυριά κλπ… Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα! Μετά τη στάση μας, η πλειονότητα των ορειβατών συνέχισε προς τη Σουβάλα, ενώ μια μικρή ομάδα κατηφόρισε από τα ίδια προς τη Ρεποντίνα. Η πορεία προς Σουβάλα ήταν απαιτητική διότι το μονοπάτι ήταν πετρώδες αλλά κατάφυτο από πουρνάρια, αριές, σχοίνα, κουμαριές κλπ. Μετά από 3 ½ ώρες φτάσαμε στην παραλία του Τσέρφου, όπου ο Πέτρος και η Άννα μας πρόσφεραν στο σπίτι τους τα σχετικά κεράσματα!
Ακολούθησε μπάνιο στα δροσερά νερά του Τσέρφου και στη συνέχεια μεταβήκαμε, κατά τα ειωθότα, στην παρακείμενη ταβέρνα για τα περαιτέρω…
Να ευχαριστήσουμε στο σημείο αυτό το Χ. Μαρκαντέ, αρχηγό της εξόρμησης, για την λεπτομερή και ακριβή σηματοδότηση του μονοπατιού από το μοναστήρι προς Τσέρφου.

 

TS2 P1060329

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Προυπόθεση συμμετοχής λόγω covid

Λόγω της πανδημίας του Covid19 για την συμμετοχή στις εξορμήσεις με λεωφορείο θα ισχύουν τα εξής:

Για τους ενήλικες:
1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού με εμβολιασμό της δεύτερης δόσης τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν.
2. Πιστοποιητικό νόσησης
3. Αρνητικό Rapid test τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών.
4. Αρνητικό Μοριακό τεστ τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών.

 

Αρνητικά Self – Test δεν γίνονται δεκτά.

Για τους έφηβους:
1. Οι έφηβοι 12 έως 17 ετών μπορούν να επιδείξουν αρνητικό Self – test, αρνητικό Rapid test τελευταίων 48 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ τελευταίων 72 ωρών.

Για τα παιδιά:
1. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν ελεύθερα.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός του λεωφορείου.
Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν διαθέτουν τα παραπάνω πιστοποιητικά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

X