Παρουσίαση του βιβλίου τής Γεωργίας Δάλκου «Ο Διόνυσος στην Αρκαδία»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Παρουσίαση του βιβλίου τής Γεωργίας Δάλκου «Ο Διόνυσος στην Αρκαδία» θα πραγματοποιηθεί μαζί με την εκδήλωση : «Ένας χρόνος Μαλλιαροπούλειου, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, την Τετάρτη 12 Μαρτίου, 8 μ.μ..
Η ενδιαφέρουσα παρουσίαση, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, και συνδιοργανώθηκε από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τριπόλεως και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, Αρχεία Ν. Αρκαδίας, υπό την αιγίδα του Δήμου της Τρίπολης, περιλαμβάνει : α) μια σύντομη έκθεση των «πεπραγμένων» του πρώτου χρόνου λειτουργίας τού Θεάτρου και β) την παρουσίαση του βιβλίου τής Γεωργίας Δάλκου «Ο Διόνυσος στην Αρκαδία».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι : Εύα Γαλανιάδη, ιστορικός, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, συγγραφέας και Κώστας Φαρμασώνης, σκηνοθέτης. Κείμενα θα διαβάσουν τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης Σοφία Αντωνοπούλου και Ανδρέας Μονοκρούσος. Συντονιστής ο Τάκης Καραμάνης.

Το βιβλίο αποτελεί μια παρουσίαση της ιστορίας της πόλης, υπό το πρίσμα της ιστορίας του θεάτρου της – τόσο σε τοπικό, όσο και σε υπερτοπικό επίπεδο. Ενδιαφέρει, επομένως, τον φιλίστορα Τριπολίτη, αλλά και τους ρέκτες των θεατρικών σπουδών εν γένει.

Προυπόθεση συμμετοχής λόγω covid

Λόγω της πανδημίας του Covid19 για την συμμετοχή στις εξορμήσεις με λεωφορείο θα ισχύουν τα εξής:

Για τους ενήλικες:
1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού με εμβολιασμό της δεύτερης δόσης τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν.
2. Πιστοποιητικό νόσησης
3. Αρνητικό Rapid test τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών.
4. Αρνητικό Μοριακό τεστ τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών.

 

Αρνητικά Self – Test δεν γίνονται δεκτά.

Για τους έφηβους:
1. Οι έφηβοι 12 έως 17 ετών μπορούν να επιδείξουν αρνητικό Self – test, αρνητικό Rapid test τελευταίων 48 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ τελευταίων 72 ωρών.

Για τα παιδιά:
1. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν ελεύθερα.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός του λεωφορείου.
Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν διαθέτουν τα παραπάνω πιστοποιητικά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

X