Εντυπωσιακή πορεία στον Ταΰγετο!!!

MY6Εντυπωσιακή πορεία στον Ταΰγετο πραγματοποίησε την προηγούμενη Κυριακή ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών & Οικολόγων.
78 τυχεροί συμπολίτες μας, πεζοπόροι και ορειβάτες, βίωσαν μια μοναδική εμπειρία στα εκπληκτικά φαράγγια και μοναστήρια του Ανατολικού Ταϋγέτου με θέα τη Σπάρτη και την πεδιάδα της Λακεδαίμονος.
Η πορεία ξεκίνησε με περιήγηση – ξενάγηση στην καστροπολιτεία του Μυστρά και από εκεί ακολούθησε τη διαδρομή : Ταϋγέτη – Περγανταίικα – Μονή Φανερωμένης – Μονή Παναγίας Ζαγούνας – Φαράγγι Λαγκαδιώτισσας – Σπήλαιο Λαγκάδας – Παρόρι και ολοκληρώθηκε με απόλυτη τάξη και MY7ασφάλεια.
Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι ο συνδυασμός της φυσιολατρείας με πολιτιστικές δραστηριότητες (ιστορικού, αρχαιολογικού, λαογραφικού ενδιαφέροντος), προσφέρουν ένα σοβαρό κίνητρο στους συμπολίτες μας για αναψυχή, εμπλουτισμό γνώσεων και ήπια φυσική άσκηση.
Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων με την 17-χρονη πολύπλευρη δράση του προσφέρει στους συμπολίτες μας όλες αυτές τις δυνατότητες.
Η επόμενη εξόρμηση του ΣΑΟΟ θα είναι σε 15 ημέρες (Κυριακή 29/03/2015), στο πανέμορφο χωριό Τζίτζινα (Πολύδροσο) του Πάρνωνα. Θα γίνουν ως συνήθως δύο πορείες εκ των οποίων η μία προσφέρεται ακόμη και για αρχαρίους.
MY8 MY5 MY4 FARAGI LAGADIOTISAS MONI FANEROMENIS VATHOS SPARTI MY1 MY2 MY3 FARAGI LAGADIOTISAS PARORI LAKONIAS

X