Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παριυσίαση βιβλίου “Ο Φύλλος” στα γραφεία του ΣΑΟΟ

IMG_3790 (2)Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών-Οικολόγων (ΣΑΟΟ),ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Αρκαδίας και οι Εκδόσεις Θίνες θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους, μικρούς και μεγάλους, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου, στα γραφεία του ΣΑΟΟ, για το βιβλίο της Έλενας Γλωσσιώτη,

«Ο  Φ ύ λ λ ο ς»,

με εικονογράφηση της Μυρτώς Δεληβοριά. Ευχαριστούν, ιδιαιτέρως, για τη συμβολή τους, την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας – χορηγό της εκδήλωσης και τους ομιλητές.

Η Άννα Τσαντήλα, εκπαιδευτικός-φιλόλογος, έκανε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση του IMG_3777 (2)βιβλίου, σχολιάζοντας ιδιαίτερα τα μηνύματά του, όπως ο σεβασμός για το περιβάλλον, η κατανόηση της διαφορετικότητας, η αξία της φιλίας και της συνεργασίας. Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος, συγγραφέας, ανέδειξε ιδιαίτερα το ζήτημα της διαφορετικότητας και την αποδοχή της από την κοινωνία. Ακολούθησε συζήτηση που εστιάστηκε στα θέματα του βιβλίου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δημιουργικό παιχνίδι για τα παιδιά και κέρασμα.

 

Ο Φύλλος είναι ένα νεανικό βιβλίο φαντασίας, που ευαισθητοποιεί το αναγνωστικό κοινό σε αξίες όπως ο σεβασμός στη φύση, η φιλία, η αλληλεγγύη, ο αγώνας για την ελευθερία, η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Έγγραφο1 IMG_3789 (2)

X