ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Με άφατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Θεοφάνη Eρμή  Θεοχαρόπουλου, που έχασε τη ζωή του την  Κυριακή  30/01/2022, κάνοντας ορειβατικό σκι στα αγαπημένα του Τζουμέρκα, σε ηλικία 21 ετών μόλις.

Ο Eρμής ήταν γιος του Γιάννη  Θεοχαρόπουλου και της  Μαρίνας  Αναστασίου, δύο ανθρώπων που έχουν το βουνό σαν σπίτι  τους, η δε προσφορά τους στα αθλήματα και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτό, τόσο ως αθλητών όσο  και προπονητών σε υψηλό επίπεδο, είναι σημαντική.  Mέσα σε αυτή την οικογένεια, λοιπόν,   ήταν απόλυτα φυσιολογικό  ο Eρμής να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του.

Eμείς στον ΣΑΟΟ είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά τον Γιάννη και τη  Mαρίνα, αφού υπήρξαν δάσκαλοι και εκπαιδευτές  μας σε σχολές ορειβασίας και σχετικά σεμινάρια που διοργανώσαμε και πολλοί από εμάς δημιούργησαν φιλικές σχέσεις  με την οικογένεια.

Απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια του Συλλόγου μας  προς τους γονείς και την αδελφή του Ερμή και ευχόμαστε να βρουν το κουράγιο και τη δύναμη να αντιμετωπίσουν τον αδόκητο και τόσο άδικο και πρόωρο  χαμό του.

 

Προυπόθεση συμμετοχής λόγω covid

Λόγω της πανδημίας του Covid19 για την συμμετοχή στις εξορμήσεις με λεωφορείο θα ισχύουν τα εξής:

Για τους ενήλικες:
1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού με εμβολιασμό της δεύτερης δόσης τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν.
2. Πιστοποιητικό νόσησης
3. Αρνητικό Rapid test τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών.
4. Αρνητικό Μοριακό τεστ τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών.

 

Αρνητικά Self – Test δεν γίνονται δεκτά.

Για τους έφηβους:
1. Οι έφηβοι 12 έως 17 ετών μπορούν να επιδείξουν αρνητικό Self – test, αρνητικό Rapid test τελευταίων 48 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ τελευταίων 72 ωρών.

Για τα παιδιά:
1. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν ελεύθερα.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός του λεωφορείου.
Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν διαθέτουν τα παραπάνω πιστοποιητικά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

X