Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΑΟΟ για την έναρξη της νέας ορειβατικής περιόδου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27.09.2017 στο γραφικό εξωκλήσι της Ανάληψης, η καθιερωμένη εκδήλωση του ΣΑΟΟ για την έναρξη της νέας ορειβατικής περιόδου.

Πλήθος φίλων και μελών μας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις δράσεις του περασμένου εξαμήνου μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό που προβλήθηκε. Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες από την καλοκαιρινή μας εξόρμηση στη Σλοβενία.

Κυκλοφόρησε το νέο (38ο τεύχος), του περιοδικού μας «Όρος Αρκαδίας», με πλούσια και ποικίλη ύλη. Ακολούθησε το καθιερωμένο συμπόσιο. Αυτή τη φορά, το δείπνο περιελάμβανε γίδα βραστή, γαμοπίλαφο και άφθονο κρασί (προσφορά του συλλόγου). Για το μαγείρεμα του εκλεκτού αυτού εδέσματος, προσκλήθηκε ο  σεφ του Συλλόγου, Μανώλης Πατσιόγιαννης από το Άστρος Κυνουρίας. Το γευστικό αποτέλεσμα εκτίμησαν δεόντως οι συνδαιτυμόνες.  Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα, με τον Πέτρο Ντούμο στην κιθάρα – τραγούδι και τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο στο φλάουτο.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε μια νέα ορειβατική με υγεία και πλούσιες δραστηριότητες. Πάντα Ψηλά !

X