Πανέμορφη πορεία στο Μαίναλο και κοπή πίτας για τον ΣΑΟΟ!!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Μια πανέμορφη  πορεία σε ένα ιδιαίτερο κομμάτι του Μαινάλου πραγματοποίησε ο ΣΑΟΟ την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, με τη συμμετοχή 80 περίπου ορειβατών.

Αφετηρία ήταν το μοναδικό  δάσος Ρουπάκι, λίγο πριν το Χρυσοβίτσι. Αφού διασχίσαμε το δρυοδάσος, φτάσαμε στην κοίτη του Ελισώνα. Περάσαμε  τα ορμητικά νερά του ποταμού και συνεχίσαμε προς την Πιάνα. Κάναμε μια παράκαμψη για να θαυμάσουμε τις πηγές της Πιάνας. Έπειτα, μια ολιγομελής  ομάδα ανέβηκε προς το σπήλαιο του Πανός, ενώ οι περισσότεροι κατευθύνθηκαν προς την Πιάνα. Η πορεία ήταν πάνω  σε  σηματοδοτημένο από τον ΣΑΟΟ μονοπάτι. Καταλήξαμε όλοι μαζί στην πλατεία της Πιάνας. Εκεί, στην ταβέρνα του Θανάση, αφού απολαύσαμε εκλεκτά εδέσματα, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και παρουσιάσαμε το νέο τεύχος του περιοδικού μας  «Όρος Αρκαδίας», το οποίο εκδίδεται ανελλιπώς δύο φορές το χρόνο από την ίδρυση του συλλόγου μας το 1998. Το τεύχος 43 είναι αφιερωμένο στην κλιματική αλλαγή καθώς επίσης και στα 200 χρόνια από την Επανάσταση  1821. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη, τους φίλους, την ορειβατική κοινότητα και τους συμπολίτες μας, καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πάντα ψηλά!

Προυπόθεση συμμετοχής λόγω covid

Λόγω της πανδημίας του Covid19 για την συμμετοχή στις εξορμήσεις με λεωφορείο θα ισχύουν τα εξής:

Για τους ενήλικες:
1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού με εμβολιασμό της δεύτερης δόσης τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες πριν.
2. Πιστοποιητικό νόσησης
3. Αρνητικό Rapid test τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών.
4. Αρνητικό Μοριακό τεστ τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών.

 

Αρνητικά Self – Test δεν γίνονται δεκτά.

Για τους έφηβους:
1. Οι έφηβοι 12 έως 17 ετών μπορούν να επιδείξουν αρνητικό Self – test, αρνητικό Rapid test τελευταίων 48 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ τελευταίων 72 ωρών.

Για τα παιδιά:
1. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν ελεύθερα.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός του λεωφορείου.
Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν διαθέτουν τα παραπάνω πιστοποιητικά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

X